v.48

Denna vecka känns det som att vi kommit igång mycket mer!  
 
I måndags arbetade vi ungefär 30 min, i tisdags ca 2h och idag i nästan 2h. Vi har kommit långt med bakgrunden. Vi har också ändrat lite på våra frågeställningar så nu känns det bättre! 
 
Det känns fortfarande lite stressigt, men vi har kommit igång med refereringen bättre och hoppas att det kommer flyta på bra i fortsättningen. 
 
Vi har som sagt fått mycket gjort, så det har varit en effektiv vecka! Vi jobbar bra tillsammans och vi hoppas att det fortsätter så! 

v.47

I måndags hade vi handledarsamtal med Frida och Kristoffer. Vi pratade om vår disposition och vi fick en tydligare bild av vad vi behövde ändra. Vi gjorde även ett schema fram till jullovet, vad vi ska hinna göra.
 
Idag har vi arbetat med vår bakgrund, vi blev klara med första frågan och började arbeta med den andra frågan. Det har gått bra, vi har varit hyfsat effektiva. Det känns bra att ha kommit igång. Det känns fortfarannde jobbigt att referera, men vi hoppas att det blir lättare ju längre tiden går.
 
Vi har även fått tag på en advokat som är villig att ställa upp på en intervju. Därför ska vi börja förbereda frågor till honom. 
 
Nästa vecka fortsätter vi enligt planeringen och hoppas på fortsatt effektivitet. 
 
 
 
 

v.46

I måndags hade vi besök av My igen, vilket var bra. Intressant och relevant information! 
 
I tisdags började jag skriva på bakgrunden. Det är fortfarande svårt att referera, jag glömmer bort det hela tiden. Men det blir nog bättre när vi kommer igång mer! 
 
Det känns lite stressigt med tiden, men jag hoppas att det känns lugnare innan jullovet! 

v.45

I måndags var My från biblioteket på besök. Hon pratade om hur man gör för att få bästa möjliga sökresultat på t.ex. google. Det var väldigt intressant och jag lärde mig massor om vilka tecken man kan använda för att söka mer specifikt. Så det var lärorikt!
 
I tisdags började jag och Rebecka leta fram källor till vårt arbete, det gick bra och vi hittade ganska mycket information. Vi har också mailat advokater och åklagare och bett om att de svarar på några frågor.
Men det är svårt att söka all information nu innan man börjat skrivit, vi är inte vana med det. 
 
Nästa vecka ska vi fortsätta med att sätta oss in i ämnet och söka ännu mer fakta. Förhoppningsvis har vi fått svar på mailen då också!