v.45

I måndags var My från biblioteket på besök. Hon pratade om hur man gör för att få bästa möjliga sökresultat på t.ex. google. Det var väldigt intressant och jag lärde mig massor om vilka tecken man kan använda för att söka mer specifikt. Så det var lärorikt!
 
I tisdags började jag och Rebecka leta fram källor till vårt arbete, det gick bra och vi hittade ganska mycket information. Vi har också mailat advokater och åklagare och bett om att de svarar på några frågor.
Men det är svårt att söka all information nu innan man börjat skrivit, vi är inte vana med det. 
 
Nästa vecka ska vi fortsätta med att sätta oss in i ämnet och söka ännu mer fakta. Förhoppningsvis har vi fått svar på mailen då också!  

Kommentarer
Frida Nordenstam säger:

Kul att du uppskattade Mys besök, den presentationen finns ute på kursens hemsida på skolsidan.

Förstår om det känns lite ovant att börja med att sätta sig in i ämnet innan ni har helt bestämt er för vad ni ska fokusera på. Det gör man för att få en överblick och koll på ämnet i stort för att den vetenskapliga rapporten ska bli så bra som möjligt.

Vi kommer att lägga ut ett förslag på arbetsgång nästa vecka som kan vara till lite hjälp då det här är nytt för de flesta utav er. Ni verkar ha kommit igång bra så oroa er inte. Trevlig helg =)

2013-11-08 | 08:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback