v.8

Denna vecka har varit lugn! Vi har skickat in arbetet i tid och fått våra opponeringsgrupper! Det ska bli kul att opponera och läsa andras uppsatser samt skönt att någon opponerar på oss så vi vet vad som är bra/mindre bra! 
 

v.7

Denna vecka är sista veckan innan första utkastet ska vara inlämnat. Vi har skrivit färdigt vårt resultat och gjort klart disskussionen. Det var lite svårt att diskutera, eftersom vi är vana att skriva "vi tycker" osv. Men vi har gjort det bästa av situationen! 
 
Vi har också fixat vår källförteckning så att den står i bokstavsordning och lagt in våra bilagor. Intervjuerna hade vi lite problem med eftersom det inte gick att kopiera text från en PDF-fil till word. Men det löste vi också bra! 
 
Vi har arbetat mycket mer än 4 timmar och vi känner oss nöjda med första utkastet! Det är skönt att allt blev klart i tid!! (så att vi får gå på bio!!) 

v.6

Denna vecka har vi arbetat mer effektivt än på länge. Vi har arbetat ungefär 4,5 h tillsammans och det har gått bra. Vi har fixat en till intervju med en åklagare och sammanställt våra tidigare intervjuer. Vi har börjat skriva på resultatet och gjort ordförklaringar. 
 
Nästa vecka ska arbetet lämnas in, och det vi har kvar att göra är diskussionen(som vi har lite frågor kring), lite på resultatet och finslipa arbetets utseende. Det sista vi ska göra är att skriva vår sammanfattning. 
 
Vi arbetar bra tillsammans och vi hoppas att vi blir klara i tid så att vi får gå på bio!:)
 

v.5

I veckan har vi arbetat vidare på resultatet och metoden. Vi håller på att förklara vad punkterna i lagarna han dömdes för, innebär. Vi har haft ett samtal med Frida och Kristoffer och fått svar på frågor vi haft, så det känns bra. 
 
Vi behöver arbeta ännu mer effektivt denna vecka, men vi ligger ganska bra i fas. Vi ska fokusera på att få ihop vårt resultat.